Menu

Mitsuro Hikime , voor geweldige structuren ...

Mitsuru Hikime Wax

2350850-mitsuro-hikime.jpg
mitsuro-hikime-2350850.jpg

Doorgaans wordt de was eerst gesmolten. Begin gerust met meer was dan nodig, want je kunt het elke keer weer hergebruiken. Smelt de was op bakpapier of aluminiumfolie in een plaatje van een paar millimeter dik, wacht tot het hard is, en vervolgens kun je het gaan vormen met je handen door er aan te rekken, te vouwen en te draaien.

Een blok van 50 gram is ongeveer 4,5cmx4,5cmx2,5cm
Soortelijk gewicht 0,934, Uitbrandingstemperaturen 550 - 620 graden Celsius.
Opbomen kan met gewone vijlwas.

Door de lage smelttemperatuur is het niet handig om met de was te werken wanneer het warmer is dan 32 graden.

Meer zien? KLIK HIER voor een video die we maakten over het werken met Mitsuro Hikime was.

Ga je er mee aan de slag? We zijn reuze benieuwd wat jullie er mee gaan maken! We vinden het natuurlijk super leuk om mee te kijken, dus vergeet ons niet te taggen als je er een foto van deelt op Facebook / Instagram.

Veel plezier achter je werkbank!

De dames Herens

unnamed-(1).jpg

Mitsuro Hikime

Maak prachtige organische wasmodellen met deze Mitsuro Hikime Wax. Trek en rek met je vingers om de lijnen structuur te vormen. Deze wordt geproduceerd in Australie door dé Mitsuro Hikime wax specialist. Na veel vraag van onze klanten is het nu ook te koop bij Herens & Herens. Je ontvangt een blok van +/- 50 gram, waar je veel sieraden mee kunt maken.

We zijn er zelf mee aan de slag gegaan en hebben onze modellen laten gieten bij een gieterij om dit te testen, en het resultaat was echt super!

Het leuke aan deze was is dat de smelttemperatuur veel lager is dan de andere soorten was. Hierdoor is het mogelijk er lang mee te blijven werken omdat de temperatuur van je handen al voldoende is om het zacht te houden.

NAAR PRODUCT

(tekst gaat verder onder foto)