Menu

Staffelkorting

Knipkosten

Knipkosten afname edelmetalen:

Plaat
Tot en met 10 plaatjes rekenen wij geen knipkosten. Bij afname van 11 plaatjes of meer rekenen wij € 0,20 aan knipkosten per plaatje. Dit gaat om de totaal aantal plaatjes op maat te knippen materiaal dat besteld wordt.

Draad, buis en ketting
Dit knippen we niet op maat, dus wanneer er meerdere stukken van dezelfde dikte besteld worden zullen we dat aan één stuk leveren.

afbeelding-staffelkorting.jpg

Wil je weten welke staffelkorting er bij een bepaald product gegeven wordt? Klik op het product zodat de product pagina geopend wordt. Op de afbeelding hieronder kun je zien waar je de prijs kunt vinden die gerekend wordt bij een bepaald gewicht.
( Het is een voorbeeld, dus is niet up to date qua koers)

Voorbeeld
Je bestelt zilver:
100 gram rond draad 2mm
200 gram vierkant draad 2mm
en
40 gram 1mm plaat

totaal 340 gram
Dan kost de plaat niet
40 gr x €1,36 / gr = €54,40 ex
maar
40 gr x €1,02 / gr = €40,80 ex

Fournituren, gereedschap en overige
Ook bij fournituren en snoeren geldt er ook een staffelkorting. Die geldt per product. Het heeft dus geen invloed wanneer je meerdere verschillende fournituren tegelijk besteld.
Ben je van plan een grotere order te plaatsen dan de staffelkortingen die daarbij aangegeven worden, of overweeg je aankoop van meerdere grote gereedschappen? Mail ons dan naar shop@herens.nl , en we kijken graag of we een passend aanbod kunnen doen.

metaalplaat-stafffel.jpg

HOE WERKT STAFFELKORTING?

Bij ons ontvang je op het halffabrikaat staffelkorting. Dat wil zeggen dat hoe meer je tegelijk besteld, hoe lager de prijs per gram wordt.

Er zijn een paar verschillende groepen voor deze korting. Alle producten die bij elkaar in een groep zitten van hetzelfde metaal die worden samen gewogen om de korting te bepalen. ( goud bij goud, en zilver bij zilver)

Staffelgroep 1:

  • plaat, alle diktes.
  • draad, alle diktes (rond,
    vierkant, halfrond,
    rechthoekig, octogoon)

Staffelgroep 2:

  • buis (norm, dik, dun, rond en vierkant)

Staffelgroep 3:

  • Pareldraad, alle diktes.

Staffelgroep 4:

  • Twistdraad, alle diktes.

Staffelgroep 5:

  • soldeer, alle temperaturen.

Galeriedraad: geen staffel.